KUTSU: Webinaari aiheesta ’Fashion Business and Human Rights 14.10.2020

Muotioikeuden yhdistys ry järjestää jäsenilleen webinaariin 14.10.2020 klo 18.00 alkaen. Webinaarin aiheena on muotialan ihmisoikeusvaikutukset.

Tilaisuuden puhujana on muotioikeuden yhdistyksen hallituksen jäsen Jenna Nordman, jonka opinnäytetyö aiheesta on hyväksytty Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Tutkimuksessa on keskitytty kansainvälisen ihmisoikeuslainsäädännön ja yrityspuolen suhteeseen ja tutkittu laajasti eri alueita, joissa muotialan toiminnoilla voi olla ihmisoikeusvaikutuksia. Näihin sisältyvät työoikeudellisten ja ympäristöön liittyvien haasteiden lisäksi mm. omaisuuteen, syrjintään ja alkuperäiskansojen oikeuksiin kytkeytyviä kysymyksiä.

Webinaari koostuu noin puolen tunnin mittaisesta alustuksesta ja vapaamuotoisesta keskustelusta. Osallistujat voivat tutustua tutkimukseen etukäteen: https://helda.helsinki.fi/handle/10138/317055. Aiheesta heräävät kysymykset ovat erittäin tervetulleita esitettäväksi seminaarissa.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin laittamalla sähköpostia osoitteeseen: muotioikeus@gmail.com. Ilmoittautuneille lähetetään kutsulinkki.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ajankohtaiseen webinaariin!

Ystävällisin terveisin,
Muotioikeuden yhdistys ry / Hallitus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>