Tietoa yhdistyksestä

Muotioikeuden yhdistys ry (Finnish Fashion Law Association) on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on muun muassa välittää muotioikeutta koskevaa tietoa sekä tuoda yhteen ihmisiä ja organisaatioita, jotka ovat kiinnostuneet muoti- ja design-maailmaa koskevista juridisista kysymyksistä.

Tavoitteidensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kiehtovia koulutustilaisuuksia ja jäsentapaamisia sekä organisoi muuta vastaavaa toimintaa. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi pääset tutustumaan muotioikeuteen perehtyneisiin ja siitä kiinnostuneisiin juristeihin sekä muotibisneksen parissa toimiviin henkilöihin, jakamaan näkemyksiäsi fashion law’n maailmasta ja oppimaan uutta.

Yhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, joita fashion law’n maailma kiehtoo. Liittyäksesi jäseneksi klikkaa allaolevaa linkkiä, niin pääset täyttämään jäsenhakemuslomakkeen.

Koska yhdistys on voittoa tavoittelematon, on jäsenmaksujenkin tarkoitus ainoastaan kattaa toiminnan kulut. Jäsenmaksu vuodelle 2022 on 25 euroa.

YRITYSJÄSENET


Liity jäseneksi nytNotice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279