Kategoriat
Yleinen

KUTSU: Markkinaoikeusvierailu 1.9.2022 klo 16–18

Muotioikeuden yhdistys ry kutsuu mukaansa vierailulle markkinaoikeuteen. Mark­ki­na­oi­keus on eri­tyis­tuo­miois­tuin, joka kä­sit­te­lee kil­pai­lu- ja val­von­ta-asioi­ta, han­kin­ta-asioi­ta, teol­lis- ja te­ki­jä­noi­keu­del­li­sia sekä mark­ki­na­oi­keu­del­li­sia asioi­ta.

Ohjelmassa on markkinaoikeuden ylituomarin tervehdys sekä esitys markkinaoikeuden toiminnasta ja muotia sivuavista oikeustapauksista. Osallistujille varataan myös mahdollisuus esittää kysymyksiä markkinaoikeuden toimintaan liittyen. Tilaisuudessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Tilaisuuden järjestelyjen vuoksi ilmoittauduthan mukaan ajoissa. Muistathan myös ilmoittaa meille mahdollisista peruutuksista ilmoittautumisen jälkeen. Tapahtuman tiedot

Nimi: Vierailu markkinaoikeuteenAjankohta: Torstai 1.9.2022 klo 16.00–18.00Paikka: Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki (HUOM: väliaikainen osoite)

Osallistujamäärä: noin 20–30 henkilöäIlmoittautuminen: Perjantaihin 26.8.2022 mennessä osoitteeseen muotioikeus@gmail.com.Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Muotioikeuden yhdistys ry:n hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279