Kategoriat
Yleinen

KUTSU: Muotioikeuden yhdistys ry:n kevätkokous ja seminaari ”vastuullisuus muotialan hankintaketjuissa” 24.4.2023 klo 16 alkaen

Muotioikeuden yhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous ja seminaari aiheesta vastuullisuus muotialan hankintaketjuissa järjestetään maanantaina 24.4.2023 klo 16.00 alkaen Properta Asianajotoimisto Oy:n tiloissa osoitteessa Unioninkatu 7 B 17, 00130 Helsinki (4. krs) – HUOM paikka on muuttunut aiemmin ilmoitetusta..

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulu:

16:00 Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 5 §:n mukaiset kevätkokouksessa käsiteltävät asiat: (i) hallituksen toimintakertomus edellisen kalenterivuoden toiminnasta, (ii) esitetään tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus, sekä (iii) päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja hallituksen tili- ja vastuuvapaudesta. Kokousmateriaalit jaetaan kokoukseen ilmoittautuneille ja muille materiaaleja pyytäneille. Esityslista löytyy seuraavan linkin takaa: https://fashionlaw.fi/wp-content/uploads/2023/04/Liite_MOY_kevätkokous_esityslista_2023.docx.

16:30 Vastuullisuus muotialan hankintaketjuissa -seminaari

Tervetuloa

  • Emilia Hodge, asianajaja, hallituksen puheenjohtaja, Muotioikeuden yhdistys ry

Bangladesh Accord & EU:n yritysvastuulaki – synergiahyötyjä?

  • Juho Saloranta, yritysvastuuseen erikoistunut juristi ja tutkija, hallituksen puheenjohtaja, Yritysvastuuoikeuden yhdistys ry

International Accord osana tekstiilien vastuullisuustyötä S-ryhmässä

  • Anni Lounaskorpi, S-ryhmän marketkaupan vastuullisuuspäällikkö.”Työskentelen S-ryhmän marketkaupan vastuullisuuspäällikkönä, niin sosiaalisen vastuun kuin ympäristöasioidenkin parissa. Työtäni on varmistaa, että toimintamme on vastuullisuusstrategiamme ja sitoumustemme mukaista. Seuraan tavarantoimittajille ja tuotteille asettamiemme vastuullisuuskriteerien toteutumista ja olen mukana kehittämässä uusia tavoitteita ja käytännön toimintatapoja vastuullisuuden edistämiseksi. Kunnianhimo vastuullisuustyössä tulee olla korkealla, sillä S-ryhmässä tavoitteenamme on olla vastuullisuuden edelläkävijä.”

17:30 Tilaisuus päättyy

Seminaariosuus jatkuu noin klo 17.30 saakka. Varaamme osallistujille mahdollisuuden esittää kysymyksiä tilaisuuden puhujille.

Käytännön järjestelyjä varten pyytäisimme ilmoittautumiset viimeistään torstaihin 20.4.2023 mennessä osoitteeseen muotioikeus@gmail.com.

Lämpimin terveisin,

Muotioikeuden yhdistys ry:n hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279