Kategoriat
Yleinen

Muotioikeutta Tallinnassa

Muotioikeuden yhdistys ry tarjoaa jäsenille upean mahdollisuuden päästä tutustumaan Tallinnan muoti- ja design alan markkinoihin sekä niihin liittyviin oikeustapauksiin ja asiamiespalveluihin yhdistyksen syksyisellä seminaarimatkalla perjantaina 26.10. Seminaarin ohjelmassa on vierailu NJORD Law Firm:ssa ja bränditalo Baltika Group:issa, jonka merkkeihin kuuluvat muun muassa Monton, Mosaic, Baltman, Bastion ja IvoNikkolo. Lisäksi pidämme laivamatkalla kabinetissa Fashion Law -aiheisen workshopin.

Matka on osittain omakustanteinen. Yhdistys kustantaa osallistujille menomatkan Tallinnaan M/S Finlandian kabinetissa sekä seminaariohjelman (ml. kokoustarjoilu ja lounas). Seminaariin osallistujat varaavat kuitenkin itse omatoimisesti ja -kustanteisesti paluumatkan parhaaksi katsomalleen ajankohdalle. Paluumatkan voi ottaa esimerkiksi samalle illalle tai halutessaan yöpyä Tallinnassa. Seminaarin varsinainen asiaohjelma päättyy perjantaina noin klo 17.00.

OHJELMA

8.00 Kokoontuminen Länsiterminaali T2, ryhmämatkojen luukulla
9.00-11.15 Matka (Helsinki-Tallinna), Eckerö Line, M/S Finlandia, laivan kabinetti

 

12.00-13.30 Lounas ja vierailu, NJORD Law Firm, keskustelua aiheesta: “Well-known brand/design infringement cases in Estonia – Practical insight into the fashion industry and fighting counterfeiters”

 

14.00-17.00 Vierailu, Baltika Group, tutustuminen bränditaloon sekä sen merkkeihin ja fashion-liiketoimintaan, vierailu Baltika Groupin lippulaivamyymälässä

 

(18.30-21.00 M/S Finlandian paluumatka Helsinkiin – varataan itse)

 

20.00- Vapaamuotoinen omakustanteinen illallinen hyvässä seurassa Tallinnassa mahdollisesti yöpyville

 

Paikkoja seminaariin on noin 20 kappaletta ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaus on sitova. Kaikille paikan saaneille vahvistetaan paikka erikseen, joten odotathan vahvistusta ilmoittautumiseen ennen paluumatkaa tai yöpymistä koskevien varausten tekemistä.

Tapahtuman tiedot

Nimi: Muotioikeutta Tallinnassa
Päivämäärä: Perjantai 26.10.2018
Paikka: Helsinki – Tallinna
Lähtö: Länsisatama T2, 8.00
Paluu: VARATAAN ITSE (paluumatka ja mahdollinen yöpyminen omakustanteinen)
Osallistujamäärä: n. 20 henkilöä
Ilmoittautuminen: Torstaihin 27.9.2018 mennessä osoitteeseen muotioikeus@gmail.com. Ilmoitathan myös syntymäaikasi ja kansalaisuutesi. Nämä tiedot tarvitaan laivamatkaa varten.

 

   

Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279