Kategoriat
Yleinen

Ylimääräinen yhdistyksen kokous 18.5.2016

Hyvä Muotioikeuden yhdistyksen jäsen,

Muotioikeuden yhdistys ry:n kevätkokouksessa 14.4.2016 päätettiin järjestää ylimääräinen yhdistyksen kokous vielä tämän kevään aikana. Mainittu kokous järjestetään keskiviikkona 18.5.2016 klo 16:30Marimekko Oyj:n pääkonttorin ravintolatiloissa (Puusepänkatu 4, 00880 Helsinki) ennen Marimekon stailausillan alkua.

Kokouksen tarkoituksena on muuttaa yhdistyksen sääntöjä siten, että säännöt mahdollistaisivat yhdistyksen yritys- ja yhteisöjäsenyyden sekä kannatusjäsenyyden sekä eri suuruisten jäsenmaksujen perimisen eri jäsenlajeilta. Liitteenä kokouksen esityslista ja sääntömuutosehdotus.

Kokouksessa on mahdollista ostaa omakustanteisesti kahvilatuotteita ennen kokouksen alkua. Kokoukseen osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista, mutta mikäli haluat osallistua klo 17:00 alkavaan stailausiltaan, ilmoittauduthan 12.5.2016 mennessä osoitteeseen muotioikeus@gmail.com.

Kevätterveisin,

Muotioikeuden yhdistys ry:n hallitus

Liitteet:

Esityslista – ylimääräinen yhdistyksen kokous 2016

MOY_säännöt_muutosehdotukset

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279