Kategoriat
Yleinen

KUTSU: Muotioikeuden yhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous ja webinaari ke 25.5.2022 klo 15.00 alkaen

Tervetuloa Muotioikeuden yhdistys ry:n sääntömääräiseen etäyhteyksin toimitettavaan kevätkokoukseen / webinaariin aiheesta:

LAKIMIEHENÄ SUOMALAISEN TEKSTIILI- JA MUOTITEOLLISUUDEN PALVELUKSESSA

ke 25.5.2022 klo 15.00 alkaen.

Aiheen esitysosuus pidetään kevätkokouksen jälkeen noin klo 15.30 alkaen.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 5 §:n mukaiset kevätkokouksessa käsiteltävät asiat: (i) hallituksen toimintakertomus edellisen kalenterivuoden toiminnasta, (ii) esitetään tilinpäätös ja toiminnantarkastuskertomus, sekä (iii) päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja hallituksen tili- ja vastuuvapaudesta. Kokousmateriaalit jaetaan kokoukseen ilmoittautuneille ja muille materiaaleja pyytäneille.

Pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen ja seminaariin viimeistään perjantaihin 20.5.2022 mennessä osoitteeseen muotioikeus@gmail.com. Lähetämme osallistuneille linkin etätapahtumaan.

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulu:

15:00

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous (esityslista: https://fashionlaw.fi/wp-content/uploads/2022/05/Liite_1_MOY_kevätkokous_esityslista_2022.docx)

n. klo 15:30

Tervetuloa

Emilia Hodge, asianajaja, hallituksen puheenjohtaja, Muotioikeuden yhdistys ry

Seminaari

Lakimiehenä suomalaisen tekstiili- ja muotiteollisuuden palveluksessa”

Varpu Laankoski, lakimies, Suomen Tekstiili & Muoti ry

Varpu Laankoski toimii lakimiehenä suomalaisen tekstiili- ja muotiteollisuuden palveluksessa. Hän hoitaa muun muassa TES- ja työlainsäädäntöasioita sekä IPR- ja sopimusasioita. Työssään hän tukee Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksiä ongelmien ratkaisemisessa ja pyrkii löytämään heidän toimintansa kannalta hyviä ja juridisesti kestäviä ratkaisuja, jotka toimivat yritysten arjessa. 

n. klo 16:00

Seminaariosuus jatkuu noin klo 16.00 saakka. Varaamme osallistujille mahdollisuuden esittää kysymyksiä tilaisuuden puhujalle.

Lämpimin terveisin,

Muotioikeuden yhdistys ry:n hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279