Kategoriat
Yleinen

KUTSU: Yritysvierailu The Ateljé -myymälään 31.5.2022 klo 18.30

Muotioikeuden yhdistys ry kutsuu mukaansa vierailulle The Ateljé -myymälään keskustelemaan vaatelainaamoliiketoiminnasta sekä alan vastuullisuusnäkökulmista. Tulethan tutustumaan vaatelainaamon toimintaan pienen purtavan merkeissä ja halutessasi vuokraamaan asun niin kesän juhliin kuin arkeen. Ilmoittauduthan pian mukaan – paikkoja on tilojen puolesta rajallisesti! Muistathan myös ilmoittaa meille mahdollisista peruutuksista ilmoittautumisen jälkeen, jotta paikkoja vapautuu halukkaille.
”Vaatelainaamo The Ateljé on uuden ajan vaatevuokraamo, joka haluaa olla edistämässä muotimaailman muutosta kestävämpään suuntaan vähentämällä vaatteiden tarpeetonta kulutusta. Vaatelainauspalvelun tarkoituksena on tukea kestävämpää elämäntapaa vuokraamalla vaate uuden ostamisen sijaan. Vuonna 2020 perustettu yritys on kuratoinut laadukkaan vaatevalikoimansa huolella ja se palvelee niin kivijalkaliikkeessään Helsingin Punavuoressa kuin verkossa toimittaen vaatteita vuokralle ympäri Suomen. Ideana on, että vuokraamaansa vaatetta voi käyttää kuin omaansa ja tämän jälkeen yritys huolehtii vaatteen pesusta ja huoltamisesta.”

Tapahtuman tiedot
Nimi: Yritysvierailu The Ateljé -myymälään
Ajankohta: Tiistai 31.5.2022 klo 18.30
Paikka: The Ateljé – Laivurinkatu 10, 00150 Helsinki
Osallistujamäärä: 20 henkilöä
Ilmoittautuminen: Perjantaihin 27.5.2022 klo 12 mennessä osoitteeseen muotioikeus@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279