Kategoriat
Yleinen

KUTSU: Muotioikeuden yhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous ja webinaari to 3.12.2020 klo 16:00

Tervetuloa Muotioikeuden yhdistys ry:n sääntömääräiseen etäyhteyksin toimitettavaan syyskokoukseen ja webinaariin aiheesta

MUOTOILU JA KORONAPANDEMIAN VAIKUTUKSET

to 3.12.2020 klo 16:00 alkaen. Webinaari pidetään Muotioikeuden yhdistys ry:n syyskokouksen jälkeen n. klo 16:15. alkaen.

Pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen ja seminaariin viimeistään perjantaihin 27.11.2020 mennessä osoitteeseen muotioikeus@gmail.com. Lähetämme osallistuneille linkin etätapahtumaan.

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulu:

16:00

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous (ks. esityslista)

n. klo 16:15

Tervetuloa

Emilia Hodge, hallituksen puheenjohtaja, Muotioikeuden yhdistys ry

Seminaaripuheenvuorot

Jussi Ilvonen, Lakimies, Ornamo ry

Muotoilualan horisontteja korona-ajassa ja sen jälkeen  

Katja Nordman, Asiakkuusvastaava, Fyra Oy

Globaali pandemia muotoiluinnovaatioiden ja kasvun vauhdittajana

n. klo 17:15

Seminaariosuus jatkuu noin klo 17.15 saakka, osallistujille varataan mahdollisuus kysymyksille

 

Jussi Ilvonen on muotoilualan asiantuntijajärjestö Ornamo ry:n juristi ja vastaa yhdistyksessä mm. jäsenten lakineuvonnasta ja vetää muotoilualan rakenteita kehittäviä, erityisesti muotoilijoiden oikeuksiin ja hyviin sopimuskäytäntöihin liittyviä valtakunnallisia hankkeita. Jussilla on taustaa myös mm. kuvataiteen ja kirjallisuuden tekijäjärjestöjen juristitehtävistä.

 

 

 

 

Katja Nordman toimii vuonna 2010 perustetun Fyra Oy:n asiakkuusvastaavana. Fyra on johtava suomalainen suunnittelutoimisto, jossa huippuosaaminen yhdistyy vahvaan yhteistyöhön asiakkaan ja kumppanien kanssa sekä vastuullisiin toimintatapoihin. Fyran ydinosaaminen on työympäristöjen, hotelli- ja ravintolatilojen sekä erilaisten konseptien ja monialaisten hankkeiden suunnittelusta. Fyran luomat konseptit ja suunnittelutyö perustuvat aina tutkimukseen ja ymmärrykseen asiakkaan tarpeista ja brändistä. Fyra luo tiloja, jotka ovat inhimillisiä ja yhteisöllisiä mutta samalla rohkeasti erilaisia ja asiakkaan oloisia. Asiakkaan arvomaailma ja brändi muuntuvat Fyran suunnittelemissa tiloissa kokonaisvaltaiseksi kokemukseksi ja jokainen tila on erilainen. Fyra on vuoden 2020 sisustusarkkitehtitoimisto.

HUOM: Koronapandemian seurauksena web-kokousjärjestelyjen sujuvuuden mahdollistamiseksi Muotioikeuden yhdistys ry:n hallituspaikkoista kiinnostuneita pyydetään ystävällisesti ilmoittautumaan etukäteen 26.11.2020 mennessä puheenjohtajalle sähköpostiosoitteeseen emilia.hodge@properta.fi.

Lämpimin terveisin,

Muotioikeuden yhdistys ry:n hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279