Kategoriat
Yleinen

Ystävänpäiväskumpat Big Timen ja FRENNin kanssa ma 12.2. Ullanlinnassa

MUOTIOIKEUDEN YHDISTYS RY JÄRJESTÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄSKUMPAT TEEMALLA 

’SUOMALAISET KANSAINVÄLISELLÄ MUOTIKENTÄLLÄ’
 
 
Tervetuloa Muotioikeuden yhdistys ry:n järjestämään illanviettoon maanantaina 12.2.2018 Big Timen ja FRENNin vieraiksi Ullanlinnaan.

Illan aikana kuullaan mielenkiintoisia tarinoita Big Timen Eva-Lisa Mittlerin ja Minna Gripenbergin sekä FRENNin Jarkko Kallion luotsaamana suomalaisen muodin kansainvälistymisestä, toiminnasta ja haasteista Italian muotimarkkinoilla, Pitti Uimon muotiviikoista sekä miesten vaatemerkin perustamisesta ja haasteista kansainvälisellä kentällä.

Big Time on tunnettu laadukkaasta italialaisen miesten ja naisten muodin tarjonnastaan ja uniikista asiakaspalvelustaan jo 38 vuoden ajan. Vuosikymmenien aikana kokemusta on karttunut kansainvälisestä ja erityisesti italialaisesta muotimaailmasta. Mukaan mahtuu mm. 40 vierailua Pitti Uomossa sekä lukemattomia muotiviikkoja. Big Timen saavuttaessaan huippunsa, on aika kuunnella kokeneilta muodin ammattilaisilta, kuinka Italian taloudellinen tilanne ja Brexit vaikuttavat muotimaailmaan.

FRENNin perustivat Antti Laitinen ja Jarkko Kallio vuonna 2013 Helsingissä. FRENN on nykyaikainen miesten vaatemerkki, jossa yhdistyvät rehellinen suomalainen muotoilu, rento hienostuneisuus, skandinaavinen yksinkertaisuus ja ekologisuus. FRENN sai vuoden 2017 Design Deed of the Year -palkinnon, ja se on ollut esillä monissa lehdissä, kuten L’Uomo Voguessa ja Hypebeastissä. FRENN oli myös mukana tammikuun Pitti Uomo -muotiviikoilla Firenzessä ja on tällä hetkellä kovassa kansainvälisessä nosteessa.

Illan aikana tarjoilemme ystävänpäiväskumpat ja pientä purtavaa.

Paikkoja on vain rajoitetusti, joten ilmoittauduthan nopeasti mukaan!

Tapahtuman tiedot

Nimi:                                         ’Suomalaiset kansainvälisellä muotikentällä’
Päivämäärä:                             Maanantai 12.2.2018
Klo:                                           18.00 – 20.00
Osoite:                                      Big Time/Kapteeninkatu 7, 00140 Helsinki
Osallistujamäärä:                      20 henkilöä
Ilmoittautuminen:                      Perjantaihin 9.2.2018 mennessä osoitteeseen muotioikeus@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa! 

Ps. SAVE THE DATE: Nanson vierailu tiistaina 27.2.2018! Tilaisuudesta tulee lisätietoa piakkoin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279